Headbild

Headbild

måndag 22 januari 2018

Nytt år nya möjligheter!


De sista storhelgerna för 2017 är passerade och ett nytt år ligger framför oss. Spännande!
Företaget har 1 års kalas först i mars men visst har vi utvärderat och sett över de två första säsongerna för 2017. Mycket har gått över förväntan, andra saker, som den här bloggen, har inte riktigt blivit som det var tänkt. När jag startade bloggen förra våren tänkte jag att ett inlägg i veckan skulle vara lagom. Det kom lite som en positiv chock att det blev mycket jobb redan från start och därför lades bloggen åt sidan. 

Funderingarna har växlat mellan att helt ta bort bloggen eller att göra en nysatsning. Jag prövar en sväng till och planen är 1-4 inlägg per månad. Vad tycker Ni som läser? Är en blogg kopplad till företaget där det skrivs om allt från vad vi jobbar med till den egna trädgården och tips för er egna odling och trädgård i säsong en bra ide? Vad vill ni läsa om?
Jag blir så glad om ni vill kommentera och berätta vad ni tycker och skulle vilja se mer av, det är ju för Er som läser som jag skriver!

Än så länge är det vinter, den är allt för lång här i uppland för min smak, men visst är det också rätt skönt med en paus från trädgårdsarbetet. Utan den lite lugnare säsongen kanske det inte skulle vara lika roligt? Men visst finns det saker att göra även nu, om man vill😊. 

Passa på och ta en runda i trädgården då och då trots vintern. Skador av djur, stora som små, kan upptäckas i god tid och tung snö kan tas bort. Att skaka av snö på grenar kan tyckas onödigt, det är ju knappt någon snö nuförtiden... Men det behövs inte så mycket för att det ska bli tungt på veka grenar/prydnasbuskar och nyplanterade träd. Och visst känns det onödigt när våren kommer och det blivit skador p.g.a. snön... 
Har ni funderingar på att göra förändringar på er trädgård så är just snö ett fint hjälpmedel, genom att spåra upp framtida planteringar, byggnationer o.d. i snön så får man en känsla för dimensioner och placeringar. 

Behövs det hjälp att komma vidare i trädgårdsplanerna? En rådgivning med inriktning mot design passar fint att lägga på vintern, likaså skisser och designförslag då den här trädgårdsmästaren ofta har bättre med tid att sitta vid skrivbordet på vintern😄. Dessutom hinner man spika planer och skisser för anläggning till våren/sommaren.

Sugen på en förändring i Er trädgård? Kontaktuppgifter finns på hemsidan, länk till höger här på bloggen😄.


I helgen som var sjönk temperaturen, och trädgården kläddes i en magisk skrud av iskristaller💙, dagens bilder togs i den egna trädgården igår.
En fin fortsatt vecka önskar jag Er💜

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar